Verwonderend vrij

Maak kennis met Vertico: een hoogstaand en kleinschalig woonproject bestaande uit 10 uiterst energiezuinige appartementen in het centrum van Wilsele. Achter de moderne en strakke voorgevel realiseren we een brede waaier aan 1, 2 en 3 slaapkamer appartementen en luxueuze penthouses. De appartementen genieten van ruime, zuidoost gerichte terrassen, de penthouses doen daar nog een schepje bovenop met een extra westgericht terras. De bewoners zullen ook kunnen genieten van de groene binnentuin met grote bomen en zitbankjes: een ideale plek om van de zon te genieten.

Een bruisende ligging

Alles wat je nodig hebt, binnen handbereik.

Je vindt Vertico langs de Aarschotsesteenweg, die het bruisende Leuven met het gezellige Aarschot verbindt, vlakbij allerhande faciliteiten. Alles wat je nodig hebt, is bereikbaar op fiets- of wandelafstand. De bakker voor jouw warme, zondagse koffiekoeken vind je op slechts 150 m wandelen en de dichtbijzijndste supermarkt is slechts 240 m wandelen. Ben je een sportfanaat die graag baantjes trekt in het nabijgelegen zwembad? Sportcomplex Sportoase bevindt zich op slechts 290m wandelen!

Natuurfanaten staan dan weer op enkele minuten wandelen in de weidse velden die Wilsele omringen en in natuurdomein Hamelbroek. Gaan winkelen of een museum meepikken? Dan sta je in een wip in het centrum van Leuven, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Wilsele vormt de ideale uitvalsbasis voor wie van de kleinschaligheid van een gezellige dorpskern houdt, met de Leuvense binnenstad in de achtertuin.

Waarom
Vertico?

Typerend aan dit unieke project zijn de verticale stijlelementen die de voorgevel sieren. Deze stijlelementen zorgen niet enkel overdag voor een standingvolle facade, ook ’s nachts zorgt de duurzame LEDverlichting ervoor dat het project een stijlvolle stempel op de omgeving drukt. Overdag en ’s nachts: met een appartement in Vertico kan je uitpakken!

Weelderige, gemeenschappelijke tuin

De realisaties van YOBO hebben allen één ding gemeen: ze baden in een vakantiesfeer. Ook in Vertico zijn we erin geslaagd deze sfeer op te roepen.

De gemeenschappelijke binnentuin, mooi zuidoost gericht, zal gezellige zitbankjes herbergen die uitnodigen om in de zon te komen zitten en te genieten van het omringende groen. De ideale plek om tot rust te komen.

Energiebesparende technieken

Vertico blinkt niet enkel uit in esthetisch opzicht, ook op gebied van duurzaamheid scheert het project hoge toppen. Alle appartementen voldoen aan de BEN-normen (Bijna Energie Neutraal), waardoor we fossiele brandstoffen een halt kunnen toeroepen. Genieten van een optimaal wooncomfort, dat doe je hier dankzij de:
  • Warmtepompen
  • Vloerverwarming
  • Zonnepanelen
  • Ventilatiesysteem type D
  • Doorgedreven isolatie
De lage energiefacturen die gepaard gaan met deze energie-efficiënte technieken vormen de kers op de taart.

Een waardevaste investering

Op zoek naar een betrouwbare en rendabele manier om jouw geld te beleggen? Met Vertico realiseert YOBO opnieuw een stukje oogstrelende architectuur, waarbij esthetiek en rendement hand in hand gaan. De uitstekende locatie, vlak bij de Leuvense grootstad, de optimale ontsluiting en de energie-efficiënte bouwtechnieken vormen allen uitgesproken troeven voor wie op zoek is naar een veilige appel voor de dorst. Daarbovenop garanderen ook de tienjarige aansprakelijkheid van de bouwheer en de geïndexeerde huur je een zorgeloze investering.

De aangename woonomgeving, ideale ligging en lage energiefacturen zorgen er dan weer voor dat jouw investering op de nodige interesse kan rekenen en tevreden huurders oplevert. Een win-win voor elke partij!

Een hoogstaand aanbod

Ben je een jonge starter, een actieve veertiger of geniet je van een welverdiend pensioen? Iedereen heeft andere woonwensen, maar de vormgeving van Vertico zorgt ervoor dat iedereen zich gegarandeerd thuisvoelt. Maak jouw keuze uit onze stijlvolle appartementen.

1 slaapkamer appartementen

2 slaapkamer appartementen

3 slaapkamer appartementen

Download onze brochure!

Heb je interesse in dit project?

Laat jouw gegevens achter.
We nemen spoedig contact op met jou.

Op zoek naar een nieuwe woonst? Onze checklist zet jou op weg.

Overweeg je om vastgoed te kopen, maar voel je je overweldigd door het proces? Mis dan zeker deze checklist niet: je leert er alles wat je moet weten om goed geïnformeerd aan jouw zoektocht te beginnen en valkuilen te vermijden. Laat jouw gegevens achter en krijg een antwoord op de meest gestelde vragen van huizenzoekers.

Heb je interesse in dit project?

Laat jouw gegevens achter.
We nemen spoedig contact op met jou.

Heb je interesse in dit project?

Laat jouw gegevens achter.
We nemen spoedig contact op met jou.

Heb je interesse in dit project?

Laat jouw gegevens achter.
We nemen spoedig contact op met jou.

Download de brochure

Kijkdag Vertico

Wees er als eerste bij!

Wij ontvangen jou met plezier tijdens de kijkdag van Vertico. Dit zal doorgaan op donderdag 8 augustus. Laat jouw gegevens achter en verzeker jezelf alvast van een plaatsje!